Aan het verhuren zijn onderstaande voorwaarden verbonden

✓ De prijzen zijn per chalet per week. De verhuur loopt van zaterdag tot zaterdag. Buiten het hoogseizoen zijn andere aankomst- en vertrekdata bespreekbaar.

✓ Huisdieren in overleg.

✓ De huur is inclusief gas, water, electra en toegang tot het zwembad.( Indien deze geopend is.)

✓ De huur is exclusief € 100.- borg. Bij correcte oplevering, of met verrekening van eventuele openstaande kosten, wordt de borg binnen twee maanden na de eerste vakantiedag teruggestort.

✓ De eindschoonmaak dient door uzelf te worden gedaan.

✓ Toeristenbelasting bedraagt € 1,- per persoon per dag vanaf 14 jaar met een max, van € 30,-. Dit bedrag moet bij de receptie contant worden voldaan bij aankomst.

✓ Een aanbetaling bedraagt 20% van het totale bedrag met een minimum van € 100, -. Het restant moet twee maanden voor de eerste vakantiedag worden overgemaakt, tenzij anders overeengekomen.Na het boeken wordt er een contract opgemaakt waarin de overeengekomen data en andere informatie kan worden gevonden. Het contract is in tweevoud. Een getekend exemplaar moet worden teruggestuurd.

✓ Na volledige betaling ontvangt u een boekingsbewijs. Na het tonen van het boekingsbewijs ontvangt u bij aankomst bij de receptie de sleutel van het chalet. Ook ontvangt armbandjes voor het zwembad.

✓ Het chalet is de eerste dag beschikbaar vanaf 16.00 uur. Op de laatste vakantiedag moet u uiterlijk voor 10.00 bij de receptie uitchecken. Zelf meenemen: bedlinnen (dekbedden zijn 5 x 1-persoons en 1 x 2-persoonsbed lits jumeaux), matrashoezen 3 x 1-persoons 2 x 2-persoons, handdoeken, thee-doeken en vaatdoekjes.

✓ Openingstijden camping: 07.00 uur tot 23.00 uur tijdens het seizoen. Buiten deze tijden is de toegangspoort gesloten. Auto’s kunnen tijdens deze uren worden geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats buiten de poort.