Chalet

De chalet is volledig uitgevoerd in hout en ademt een gezellige warme sfeer uit.

Het staat op 40 meter afstand van het meer/strand in het gezellige straatje Via Como, ook het zwembad, de winkel en de receptie is op korte loopafstand.

Plattegrond chalet

De chalet biedt plaats aan maximaal 5 a 6 personen. Het interieur is modern, volledig en luxe ingericht en heeft een open keuken. Alle ruimtes zijn voorzien van laminaat.

Locatie

International Sport Camping ligt slechts op enkele minuten van de Zwitserse grens, tussen het Lago di Como en het Lago Maggiore.

In Porlezza kunt uw vlakbij de rotonde aan de boulevard een VVV Kantoor vinden, deze is slechts beperkt open ( dagelijks in de voormiddag en op maandag gesloten). Op zaterdag is er langs de boulevard een algemene markt in Porlezza. Hier onder ziet uw een aantal dagtripjes die zeer aan te raden zijn.

Lugano 
Lugano heeft een erg mooie uitgestrekte boulevard wat je heerlijk kan shoppen. bij het meer kunt u prachtige boottochten maken en verder is er in Lugano het Centraal station waarmee je met de trein naar omliggende steden kunt gaan.

Monte Bré
Monte Bré is een berg die met de kabelbaan bij Cassarate is te berijken. Op de top zijn er een aantal restaurants die u kunt bezoeken en heerlijk kunt eten. Ook is het mogelijk om naar beneden te wandelen u komt dan weer uit bij het dorpje Bré.

Milaan
Er valt erg veel over deze wereld beroemde stad te vertellen en het is zeer aan te raden om is een dagje naar milaan te gaan. met de auto bent u circa 60 min. onderweg. Als u voor plan bent om er heen te gaan bevelen wij aan om de auto buiten het centrum te pakeren en verder te gaan met het openbaar vervoer.

Foxtown
aan de snelweg Lugano-Milaan, afslag Mendrisio, vindt u Fox Town. Bij Foxtown kunt u voor zeer lage prijzen merkartikelen kopen.

Comomeer
Aan het Comomeer kunt uw Villa Carlotta bezoeken de villa is bekent om zijn mooie tuinen die zeker een bezoekje waard zijn. bij het stadje Como kunt u mooie monumenten zien maar let wel op dat het centrum een auto vrij gebied is.